©2024 Studio Dorus ·

Corporate identity

studiodorus-corporate-identity-branding

Een merk bouwen, hoe gaat dat in zijn werk?

Een corporate identity ofwel branding is niet alleen een logo,  website, Facebookpagina, visitekaartjes of autobelettering. En branding is ook niet uw bedrijfscultuur, de pay-off of uw serviceverlening. Branding is dat allemaal, en meer.

Een merk is eigenlijk meer een samenstelling van wat anderen ergens van vinden. Een mening die gevormd wordt door associaties. Dat wat men voelt bij het zien van of denken aan een merk. Vrijwel alles is een merk, van multinationals tot individuele personen. Associaties die mensen hebben met een merk zijn redelijk te sturen, en daar komen wij om de hoek kijken.

Aan het bouwen van een merk zit altijd een te ondernemen actie verbonden. Branding gaat zelden vanzelf. Daarnaast moet er een continue bewustzijn bestaan van het eigen merk. Hoe klein of groot de onderneming ook is. Een merk bouwen wordt pas effectief wanneer er actie ondernomen wordt op alle fronten. Een merk bouwen vereist aandacht tot in ieder detail en iedere afdeling.

 

Offerte corporate identity laten maken

Snel een prijsopgave voor branding! Vul zo duidelijk mogelijk alle gegevens in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. Wanneer wij niet voldoende informatie hebben nemen wij contact met u op.