©2024 Studio Dorus ·

White label

studiodorus-white-label-freelance

Grafische ondersteuning nodig? Tijdelijk of voor langer tijd.

Opzoek naar grafische ondersteuning onder uw eigen naam. Een white label freelancer. Huur ons in en wij verzorgen graag uw grafische projecten. Wij werken samen met diverse bedrijven zoals bijvoorbeeld Web ontwikkelaars, Software developers en marketingbureau’s. U kunt ons als een verlengde van uw eigen dienstenverlening zien. Op de achtergrond wanneer gewenst en duidelijk aanwezig om u te voorzien van krachtige en doeltreffende ontwerpen.

Op voorhand maken wij duidelijke afspraken over onze samenwerking. Zo handteren wij een standaard uur tarief en zijn er duidelijke richtlijnen als het gaat om aanlevering van projecten. Deze richtlijnen zijn uitgewerkt in aanleverdocumenten die het proces zal stroomlijnen. U weet wat u moet aanleveren en wij krijgen de gewenste informatie om te starten met een project.

Wanneer uw wenst dat er klant contact is zullen wij ons vanuit uw naam voorstellen en handelen. White label dus. Wij schuiven graag aan bij een brainstorm sessie en pakken graag een intake gesprek op voor een ontwerp.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u interesse in onze dienstverlening en ziet u een samenwerking wel zitten. Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.