©2024 Studio Dorus ·

Animatie laten maken

studiodorus-animatie-laten-maken

Een corporate video, explanimation of animatie laten maken.

Studio Dorus verzorgt animaties, ook wel corporate videos genoemd. Corporate video’s bestaan in allerlei soorten en maten. Interne bedrijfsfilm of voorlichtingsfilms. Maar ook filmpjes om op uw homepage te plaatsen zodat bezoekers een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie. Een opleidingsdocument in de vorm van een trainingsvideo voor uw personeel of maak van uw ‘saaie’ PowerPoint-presentatie iets waar mensen echt graag naar kijken. Animaties, 2D, 3D? U mag het zeggen. Animaties maken we voor u in onze studio. Nieuwsgierig wat het zou kosten? Neem alstublieft contact met ons op, dan laten wij er een rekensom op los.

studio-dorus-logo-laten-maken

Offerte animatie laten maken

Snel een prijsopgave voor een animatie! Vul zo duidelijk mogelijk alle gegevens in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. Wanneer wij niet voldoende informatie hebben nemen wij contact met u op.

Explanimation

Deze term is afgeleid van het Engelse woord explanation; een korte video waarin een complex of lastig verhaal uiteen wordt gezet. Dit wordt eigenlijk altijd gedaan met behulp van animaties. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld instructievideo’s. Een explanimation is altijd opgebouwd rondom uw huisstijl, zodat het duidelijk is van wie de boodschap komt. De stijl van de explanimation sluit aan bij uw bedrijfsimago en wordt voorzien van bijvoorbeeld een animatie en een voice-over.

Een explanimation leent zich uitstekend voor opname op een website of app. Studio Dorus creëert effectieve explanimations voor u, kort, bondig en to the point.

 

Promotional video

Een promotional video is de ultieme manier om een product of dienst te presenteren. Korte, bondige video’s waarin beeld, geluid, huisstijl en sfeer samen komen. Een promotional video zegt meer dan een stuk tekst, uw boodschap komt tot leven. Hiermee wordt uw product als vanzelf interessanter en zal de impuls om uw producten aan te schaffen groeien. Een promotional video op bijvoorbeeld de homepage van uw website levert gegarandeerd rendement op. Promotional videos zijn dé manier om jouw product of dienst te vermarkten!