©2024 Studio Dorus ·

Logo laten ontwerpen

Een logo ontwerp laten maken

Uw logo is letterlijk het gezicht van uw bedrijf, product of dienst. Het vertelt in een enkel beeld wie u bent en waar u voor staat; het summum van beeldtaal, althans bij Studio Dorus. Wij houden van logo’s, omdat ze ons uitdagen u te leren kennen, te bevragen en te doorgronden. En dan te verrassen met het ontwerp van uw nieuwe logo.

Wij beginnen natuurlijk met luisteren. Naar het verhaal over uw onderneming, product of dienst. Uw wensen en eisen worden natuurlijk besproken in het intakegesprek. Hieruit formuleren wij een briefing. Dit zal lijden als het rode draad dat wij gebruiken om tot een ontwerp te komen. Wij gebruiken natuurlijk de Adobe pakketten voor grafisch ontwerp en voor een logo design zal dat in illustrator gebeuren.

   Een ontwerp op maat

  Oplevering van verschillende bestandstypes

   Drukwerk klaar voor zowel offset als digitaal

  Meerdere ontwerp rondes

Offerte logo ontwerp laten maken

Snel een prijsopgave voor een logo ontwerp! Vul zo duidelijk mogelijk alle gegevens in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. Wanneer wij niet voldoende informatie hebben nemen wij contact met u op.

Een logo laten ontwerpen door Studio Dorus

Voorafgaand gaat altijd een intakegesprek

Voordat wij uw logo maken willen wij natuurlijk zoveel mogelijk informatie over uw product, dienst of bedrijf verzamelen. Zo kunnen wij uw logo met een achterliggende gedachte en gericht op uw doelgroep ontwerpen. Wij ontwerpen niet alleen een mooi plaatje. Nee het beeldmerk moet u kunnen vertegenwoordigen en een verhaal vertellen. Namelijk uw verhaal.
Vraag nu een intakegesprek aan >

Ontwerpfase: U krijgt 3 voorstellen

Nadat wij uw onderneming onder de loep hebben gelegd gaan wij de ontwerpfase in. Gekeken naar uw wensen en eisen maken wij 2 verschillende ontwerpen. Beide afgestemd op uw bedrijf, product of dienst. Daarbij maken wij ook een ontwerp dat wij naar eigen inzicht en geheel in stijl en trent van nu aan u presenteren.

Zit uw logo er niet bij?

Het kan natuurlijk voorkomen dat wij elkaar niet meteen hebben verstaan. Dan gaan wij ook niet eindeloos door met aanpassingen doorvoeren. Maar beginnen wij opnieuw. Dan vragen wij nogmaals wat uw wensen en eisen zijn zodat wij u een nieuw voorstel kunnen tonen. Blijkt dat u geheel van gedachte bent verandert dan komen wij altijd wel tot de juiste oplossing

Tekstueel, beeldmerk, icoontje of alle drie?

Een logo kan alleen uit tekst bestaan of juist meer uit een beeldmerk. In overleg kijken wij wat er het beste bij uw onderneming of product past. Ook dit heeft weer met uw doelgroep te maken. Je kan zowel met tekst als met beeld een bepaald gevoel opwekken. Dat gevoel moet goed zijn.
Toon voorbeelden van beeldmerken >

Feedback verwerken

Wanneer u uw ontwerpen heeft ontvangen kan het natuurlijk voorkomen dat u niet meteen een keuze kan maken. Dat is geen probleem. Als een ontwerp in een andere kleur wilt zien of u bent nog niet overtuigd van het lettertype. Dan passen wij dat graag voor u aan. Wij rekenen op 1 a 2 feedback rondes.

Wilt u meer weten over een logo ontwerp?

Neem direct contact op 06 – 41 24 75 42
Of mail naar info@studiodorus.nl

Benieuwd welke projecten wij al succesvol hebben afgerond?
Bekijk ons werk. Als u iets leuks ziet vergeet niet te liken.

Ons werk