Tel: 024 - 35 29 688 of mail: dorus@studiodorus.nl

Website Aannemingsbedrijf Spann-Eerden online

Website Aannemingsbedrijf Spann-Eerden online

Studio Dorus heeft de site van Aannemingsbedrijf Spann-Eerden gerestyled

Nieuwe website  voor Aannemingsbedrijf Spann-Eerden.

Het Aannemingsbedrijf Spann-Eerden wordt al jaren gezien als één van de vooraanstaande bouwbedrijven in de regio Nijmegen. Met meer dan 50 jaar ervaring  is het één van de oudste Aannemingsbedrijven in de regio.

Voor Spann-Eerden heeft Studio Dorus een concept ontworpen. Hier was eigenaar Willem-Spann al zo enthousiast over dat we een nieuwe site hebben mogen ontwikkelen. Na enkele ontwerpen is er nu het resultaat. Één die er mag wezen.

Gebaseerd op de huisstijl die Willem bij de overname heeft geïntroduceerd. Heeft Studio Dorus een frisse, moderne en overzichtelijke website gemaakt. De projecten en nieuwsberichten worden vol trots getoond en ook de Fixet heeft zijn eigen pagina gekregen.

Met de website heeft het bedrijf een breder bereik tot de klant gekregen. De optie om alle nieuws items te delen via verschillende Social Media vergroot het bereik en zo heeft Studio Dorus gehoor gegeven aan één van de belangrijkste wensen van Willem Spann.

Ontwerpen zijn gemaakt in Photoshop. De website is gerealiseerd op het bekende en betrouwbare WordPress platform. Spann-Eerden heeft met deze CMS de mogelijkheid om eigen projecten aan te maken en de nieuwsberichten up-to-date te houden.

0 Comments

Leave a reply