Tel: 024 - 35 29 688 of mail: dorus@studiodorus.nl

Event promotie – Reclamebureau Studio Dorus Nijmegen

Event promotie

Posters – Flyers – Banieren – Stickers – Uitnodigingen – Geboortekaartjes – Social Media – Beurs wanden – Stand ontwerp – Animaties

Alles staat al vast! Artiesten geboekt, catering geregeld en locatie vast gelegd. Maar nog geen promotie. Geen probleem! Of het nu om uitnodigingen voor een feestje gaat of een stand-ontwerp op een beurs. Ook daar zijn wij de partner voor u. Bij ons kunt u terecht voor een poster ontwerp naar wens waar in 1 oogopslag duidelijk wordt wie, wat, waar en wanneer het event is. Maar voor een zakelijk ontwerp van een beurs wand zodat uw product of dienst de juiste aandacht krijgt die het verdient, bent u hier ook aan het juiste adres.

Alles in één! Voor een vaste prijs.

Een compleet pakket kan voor een vaste prijs worden afgenomen. Posters, flyers, uitnodigingen en stickers doorgevoerd in het gewenste ontwerp. Geen verrassingen achteraf

Online promotie

Maar wellicht wilt u uw bereik niet limiteren door een afname van een bepaalde oplage. Via Social Media hangt de wereld aan uw lippen. Figuurlijk gelukkig! Maar uw event-design en info wordt razend snel verspreid en de feedback is live te volgen.

Uw event kan van top tot teen worden gepromote dankzij verschillende Social Media materiaal die wij u kunnen aanbieden en verzorgen. Denk aan afbeeldingen en animaties.

Wilt u meer voorbeelden zien van Event promotie? Klik dan hier!

Event promotie
Reclamebureau Studio Dorus levert reclame- en marketingoplossingen voor de ondernemer van elk formaat. Of u nu een startende freelancer bent of een erkende organisatie van formaat. Elke aanvraag wordt met dezelfde aandacht en toewijding behandelt. Wij snappen dat het best lastig kan zijn een keuze te moeten maken welke diensten u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Daarom komen we net zo graag bij u langs voor een productief gesprek. Zo kunnen we uw doelstellingen bespreken en afspreken welke vorm van reclame het meeste rendement oplevert voor uw onderneming.
Bekijk hier boven onze diensten. Mocht u meer informatie nodig hebben of wilt u een afspraak maken.

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stel hier uw vraag