Tel: 024 - 35 29 688 of mail: dorus@studiodorus.nl

Webdesign & Social Media- Reclamebureau Studio Dorus Nijmegen

Webdesign & Social Media

Website ontwerp & realisatie – Social Media – WordPress – CMS – Webshop – Online advertising – Online Banners

Als ondernemer moet je er van bewust zijn dat er online veel voordelen te halen zijn voor uw onderneming. Door middel van een website, Social Media of een ander online media, kunt u veel potentiële klanten bereiken en werven. De consument wil graag eerst wat informatie kunnen inwinnen, zoals u nu ook deze tekst leest. Daarna besluit de consument pas of hij of zij actie gaat ondernemen door een product of dienst af te nemen. En dat alleen door een duidelijk en helder verhaal op uw eigen website. Studio Dorus kan u daarbij helpen om een overzichtelijke website of een makkelijk te navigeren webshop te realiseren.

Facebook, twitter, LinkedIn enz!!!

Ook op het gebied van Social Media kunnen wij u helpen. Door een compleet pakket aan te bieden waar al uw Social Media pagina’s gestyled worden naar uw eigen huisstijl of design. Laat weten dat het uw zakelijke pagina is en laat Studio Dorus deze goed aankleden. Zo krijgt de consument ook de indruk dat u er zorg over draagt zoals u ook zorg draagt over uw product of dienst.

Uw site uw keuzes.

Wij kunnen u het totaal plaatje aan bieden, alleen het ontwerp of technische ondersteuning. U kunt de website bij ons in beheer laten of u krijgt duidelijke uitleg over hoe u zelf uw corporate website up-to-date houd. Keuze is aan u en uw keuze is vrij.

Wilt u een WordPress website laten maken? Klik dan hier!

WordPress website
Reclamebureau Studio Dorus levert reclame- en marketingoplossingen voor de ondernemer van elk formaat. Of u nu een startende freelancer bent of een erkende organisatie van formaat. Elke aanvraag wordt met dezelfde aandacht en toewijding behandelt. Wij snappen dat het best lastig kan zijn een keuze te moeten maken welke diensten u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Daarom komen we net zo graag bij u langs voor een productief gesprek. Zo kunnen we uw doelstellingen bespreken en afspreken welke vorm van reclame het meeste rendement oplevert voor uw onderneming.
Bekijk hier boven onze diensten. Mocht u meer informatie nodig hebben of wilt u een afspraak maken.

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stel hier uw vraag