Tel: 024 - 35 29 688 of mail: dorus@studiodorus.nl

Promotie materiaal voor uw evenement!

Promotie materiaal voor uw evenement!

Event Promotie. Geen evenement zonder bezoekers!

Een feestje organiseren is niet al te lastig. Maar een waar event waar honderden of duizenden bezoekers op af komen is een vak apart. U bent druk bezig met het organiseren en managen van het evenement. Locatie, vergunningen, artiesten, catering, noem het maar op! U heeft het al druk zat. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de promotie van het evenement. Want wanneer u het evenement niet promoot, zal geen mens iets van uw event afweten. Dan wordt het een treurig feestje voor uzelf.

Zonder flyers/poster, Social Media, banners, animatie’s of een website voor uw event is uw bereik zeer beperkt. Het is een groot en belangrijk onderdeel voor het succes van uw evenement. U wilt mensen bereiken. Geheel in eigen stijl en sfeer van het evenement. Aangevuld met alle informatie die een potentiële bezoeker nodig heeft om, ofwel een kaartje te kopen of op de juiste locatie te komen. Prikkel de mensen met grafisch mooie beelden. Maar gecombineerd met duidelijke en doelgerichte informatie. Ja, dat is wat u nodig heeft. Maar moet u ook dat nog zelf gaan regelen? Nee! Dat vinden wij van Studio Dorus niet nodig.

Posters – Flyers – Banners –Tickets – Stickers – Uitnodigingen – Social Media – Beurs wanden – Stand ontwerp – Animaties — Websites

Wij regelen dit graag voor u.

Alles in één event promotie! Voor een vaste prijs.

Een compleet pakket kan voor een vaste prijs worden afgenomen. Van ontwerp tot levering. Posters, flyers, uitnodigingen en banners doorgevoerd in het gewenste design. Geen verrassingen achteraf. Geheel op maat kan er een offerte worden opgemaakt. De prijs is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en eisen.

Wij ontwerpen en ontwikkelen alles binnenshuis. Wij, dus ook u, hebben de controle over het resultaat. Direct contact met de ontwerpers zodat de lijnen kort blijven. Geen account manager die uw verhaal weer moet zien te vertalen naar een vormgever. Nee! Dan slaan wij liever een schijf over zodat de ontwerper uw wensen en eisen kan bespreken en ook uitvoeren.

Online event promotie

Maar wellicht wilt u uw bereik niet limiteren door een afname van een bepaalde oplage. Via Social Media hangt de wereld aan uw lippen. Figuurlijk gelukkig! Maar uw event-design en info wordt razend snel verspreid en de feedback is zo goed als live te volgen. Uw event kan van top tot teen worden gepromote dankzij verschillende Social Media ontwerpen die wij u kunnen aanbieden en verzorgen. Denk aan afbeeldingen en animaties met alle informatie over uw evenement.

Bij online promotie is een website niet meer weg te denken. Een vast punt waar u de potentiële bezoekers aan informatie kan voorzien. Houd de bezoekers geprikkeld door maandelijks, wekelijks of wel dagelijks op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Denk aan toevoegingen van artiesten aan de line-up van uw event of gast sprekers op uw beurs. Plaats nummers van artiesten of korte filmpjes van uw event op de website. Een groot voordel hiervan is dat dit weet door te koppelen in naar uw Social Media’s. Twee vliegen in één klap dus.

Mensen prikkelen met beeld!

Mensen worden geprikkeld door beelden. Dat kan doormiddel van statische beelden zoals op posters en banners. Maar wanneer u een animatie (filmpje) in de strijd gooit worden de mensen door tal van beelden geprikkeld. Meer beeld, meer informatie en dus meer overtuigingskracht. Dit kan een teaser zijn waar u misschien alleen een sfeer, datum en locatie laat zien. Maar u kan ook kiezen voor een animatie waar de artiesten in worden aangekondigd. Aangekleed in uw eigen stijl en sfeer van het evenement.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de oplossingen die Studio Dorus te bieden heeft.

Contact