Tel: 024 - 35 29 688 of mail: dorus@studiodorus.nl

Hoe wij werken

Op welke manier pakken wij het aan

Natuurlijk gaan wij niet als een dolle aan uw opdracht beginnen. Nee! Wij hebben daar eens goed over nagedacht. Om uw vraag te tackelen hebben we een plan van aanpak. Hieronder ziet u in een duidelijk overzicht hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan begint wanneer wij een samenwerking aangaan.

Het Plan

Het is uw visie! Dus het eerste dat we zullen doen is om de tafel gaan zitten en uw ideeën tot in detail doornemen. Met deze informatie maken we een plan met alle doelstellingen en hoe het project tot stand gaat komen.studiodorus-pin-1

Studio Dorus Reclamebureau Nijmegen planning

Het ontwerp

Wanneer wij het plan rond hebben, kunnen we aan de slag gaan met het ontwerpen. Het scheelt tijd en geld als alle aan te leveren onderdelen voor het ontwerp proces zijn aangeleverd. Denk aan teksten of beeldmateriaal. Wij gaan uw visie, aangevuld met onze creatieve ideeën omzetten in een ontwerp. Wij gaan door totdat u 100% tevreden bent.

Studio Dorus Reclamebureau Nijmegen ontwerp

Ontwikkelen

Nu we het ontwerp rond hebben zullen we de puntjes op de i zetten. Hier komt uw ontwerp tot leven. Alle details worden uitgewerkt en we zorgen er voor dat het eindresultaat volledig naar wens is. Of het nu om alle onderdelen van een huisstijl gaat of om het ontwikkelen van een website.

Studio Dorus Reclamebureau Nijmegen ontwikkeling

Het resultaat

Het project is bijna afgerond. We testen het, passen het aan waar nodig is en dan zijn we klaar voor de afronding. Uw project is nu succesvol afgerond. Als het om een animatie gaat heeft u nu een vloeiend lopende film. Die klaar is om de aandacht te trekken van uw klanten. In het geval van een logo heeft u nu alle bestanden en wel in de gewenste uitvoeringen.

Studio Dorus Reclamebureau Nijmegen resultaat

Analyseren

Wij, net als u willen natuurlijk wel weten of de geleverde dienst het gewenste effect heeft. Daarom meten wij bijvoorbeeld het aantal bezoekers van uw site. Of het percentage dat uw mailing heeft geopend. Zo blijft u op de hoogte en kunnen wij waar nodig vernieuwingen doorvoeren.

Onderhoud

Een site laten maken is natuurlijk goed voor uw onderneming. Maar een site draaiende en actueel houden is een ander verhaal. Wij kunnen er voor zorgen dat alles zo wordt ontwikkeld dat u zelf uw site kan bijhouden. Maar wij begrijpen best dat u hier niet altijd tijd en wellicht niet de juiste kennis voor heeft. Dan kunnen wij voor u het onderhoud overnemen. Dit staat natuurlijk los van de juiste updates die wij doorvoeren, wanneer u uw site door ons laat hosten.

Ontzorgen

Wanneer de analyse is gemaakt zullen we een plan maken en uitvoeren zodat uw site weer 100% up-to-date is. Het voordeel van de analyse is dat we precies weten waar we vernieuwingen moeten aanpassen. We zitten er dan ook letterlijk bovenop. Zo kunt u verder met ondernemen en doen wij waar we goed in zijn. Namelijk u van dienst zijn.