Tel: 024 - 35 29 688 of mail: dorus@studiodorus.nl

Freelance – Reclamebureau Studio Dorus Nijmegen

Freelance grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper – DTP’er – Grafisch vormgever – Online promotie materiaal.

Sinds 2012 ben ik begonnen met Studio Dorus. Freelance ben ik beschikbaar onder de naam Verse Dorus, voor alle grafische projecten. Door het netwerk dat ik in de afgelopen 8 jaar heb opgebouwd kan ik als Studio Dorus u als ondernemer van alle marketing- en communicatie diensten voorzien. Mocht u een vak idioot nodig hebben voor een grafisch project dan kunt u bij mij terecht.

Of u nu een grote reclame campagne moet realiseren, brochures of een catalogus van top tot teen perfect verzorgt ziet worden. Ik kan u van dienst zijn. Ik pas niet voor DTP werk en ga de druk of uitdaging van een grote campagne nooit uit de weg.

Probeer het eens uit. Ik kom graag bij u op locatie werken. Maar wanneer het om een online samenwerking gaat heb ik alle benodigdheden tot mijn beschikking.

Verse Dorus is freelance in te zetten voor grafisch en online publicaties voor MKB en grootbedrijf.
Als freelance grafisch ontwerper is Verse Dorus uw partner voor het ontwerpen van drukwerk en online promotie materiaal.
Bekijk de website voor meer informatie. Via de contact pagina van Verse Dorus kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ga naar de website