Tel: 024 - 35 29 688 of mail: dorus@studiodorus.nl

Animatie – Reclamebureau Studio Dorus Nijmegen

Animatie

Product of Dienst animatie – Animatie – Geanimeerde infographic

U wilt een animatie laten maken. Op een frisse en open manier uw product of dienst uitleggen of presenteren. Of u moet een gedetailleerd proces inzichtelijk maken. Geen probleem! Daar zijn wij goed in en helpen u daar graag mee.

Waarom animatie en geen film?
Wat is het voordeel van een animatie vergeleken met een film! Simpelweg de kosten! U hoeft geen acteurs, cameraman, geluidsman of technicus te betalen. U heeft meer grip op het geen wat u wilt zien in uw animatie en wat u wilt vertellen. Samen zijn wij de regisseur en bepalen wij het verloop van het verhaal dat u aan de consument wilt presenteren. Het verhaal wordt door een professional omgezet naar 2D (plat) of 3D bewegende beelden. Waar later muziek, geluids effecten en een eventuele voice-over aan toegevoegd wordt.

Voice-over of typografisch!
De keuze is aan u om te keizen voor een voice-over. Maar wellicht is het al mogelijk en zelfs duidelijker om de boodschap typografisch over te brengen. Maar ons eerste doel is dat de beelden voor zich spreken en dat een eventuele voice of typografische toevoeging alleen verduidelijkt en aanvullend werkt.

Welke stijl?
U kan gerust met voorbeelden komen! Want de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is alleen wel van belang dat de stijl ook bij uw bedrijf, product of dienst past. We zullen samen een beslissing maken wat het beste resultaat oplevert.

Studio Dorus levert reclame- en marketingoplossingen voor de ondernemer van elk formaat. Of u nu een startende freelancer bent of een erkende organisatie van formaat. Elke aanvraag wordt met dezelfde aandacht en toewijding behandelt. Wij snappen dat het best lastig kan zijn een keuze te moeten maken welke diensten u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Daarom komen we net zo graag bij u langs voor een productief gesprek. Zo kunnen we uw doelstellingen bespreken en afspreken welke vorm van reclame het meeste rendement oplevert voor uw onderneming.

Wilt u voorbeelden zien van animatie’s? Klik dan hier!

Animatie
Reclamebureau Studio Dorus levert reclame- en marketingoplossingen voor de ondernemer van elk formaat. Of u nu een startende freelancer bent of een erkende organisatie van formaat. Elke aanvraag wordt met dezelfde aandacht en toewijding behandelt. Wij snappen dat het best lastig kan zijn een keuze te moeten maken welke diensten u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Daarom komen we net zo graag bij u langs voor een productief gesprek. Zo kunnen we uw doelstellingen bespreken en afspreken welke vorm van reclame het meeste rendement oplevert voor uw onderneming.
Bekijk hier boven onze diensten. Mocht u meer informatie nodig hebben of wilt u een afspraak maken.

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stel hier uw vraag